Makaron z serca palmy veggie noodle
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Makarony z serca palmy od Diet-Food szczególnie polecamy do trzech najbardziej popularnych metod przyrządzania i spożywania posiłków.
- bezpośredni – tuż po otwarciu opakowania jako składnik sałatek na zimno
- po podgrzaniu – wystarczy go zalać gorącym bulionem rosołowym
- do smażenia – na patelni lub woku jako główny składni dań kuchni chińskiej, tajskiej i wietnamskiej
Składniki:
- serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes)
- woda
- sól
- kwas cytrynowy
Wartości odżywcze w 100 g:
- wartość energetyczna 88 kJ / 21 kcal
- tłuszcz 0 g w tym nasycone 0 g
- węglowodany 3,2 g w tym cukry 1,3 g
- błonnik 2 g
- białko 1 g
- sól 0,2 g
Masa netto: 220 g
Wyprodukowano przez: Mipama